top of page

Home > Over Floor

PastedGraphic-3.png
PastedGraphic-2.png
PastedGraphic-1.png
PastedGraphic-4.png

Floreer met Floor

Waarom je bij mij leert om medewerkers weer effectief in beweging te krijgen

 

Is jouw bedrijf, je winkel of de organisatie toe aan de next step, maar mis je de gedrevenheid bij je medewerkers ondanks alle tijd en energie die je erin steekt? Dan zit je hier goed.

 

Intrinsieke motivatie

Gedragsverandering laat zich niet zomaar afdwingen. Pas als de nood hoog is en men er het nut van inziet, kun je iets in gang zetten dat het beoogde resultaat oplevert. Je gaat tenslotte pas naar een fysio als je daadwerkelijk rugklachten ervaart. 

 

Toch zijn er nog altijd genoeg trainers die de meest indrukwekkende

communicatiemodellen komen voorkauwen en er dan van uitgaan dat de deelnemers dit morgen gaan toepassen in de praktijk. 

 

Terwijl de deelnemers dan nog geen enkele noodzaak voelen om het morgen anders te doen. Ze zien immers geen probleem en zitten daarom ook niet te wachten op een dergelijk model als mogelijke oplossing.

 

Als de deelnemers zowel het negatieve als het positieve effect van hun gedrag hebben waargenomen en ervaren, pas dan zijn de deelnemers in staat om ‘het morgen anders te willen én kunnen doen’. En precies daarop zijn mijn succesvolle trainingsprogramma’s gebaseerd. 

 

Hoe je medewerkers nog meer kan triggeren tot effectief gedrag? 

Dat leg ik uit op incompany maatwerktraining 

logo NOBTRA Erkende Trainer (Klein).png
cv koffer dicht.png
cv koffer open.png
cv koffer dicht.png
unnamed.jpg

Heeft trainen effect?

 

Dit hangt nauw samen met de bekwaamheid van de trainer. Ik spreek inmiddels uit eigen ervaring. Veel trainers zeggen blind te varen op ‘hun intuïtie’.

Jarenlang was ik er zelf ook zo eentje.

Door de vakopleiding voor trainers van Karin de Galan te volgen en in maart 2020 hiervoor mijn PHBO diploma te behalen, ben ik nu nog beter in staat de deelnemers te geven wat ze écht nodig hebben in hun dagelijkse praktijk. Het weten én kunnen toepassen van gespreks- en/of salesvaardigheden daar sta ik voor.

En omdat het voor de klant best ingewikkeld kan zijn om voor een specifieke klus een gecertificeerde trainer te vinden sta ik geregistreerd bij Nobtra.

Dit is de Nederlandse Orde van Beroepstrainers.

Twee petten voor de prijs van één

De afgelopen 18 jaar heb ik als actrice en theatermaker veel verschillende organisaties geholpen beweging in hun bedrijfscultuur aan te brengen door theatervormen als leer- en trainingsmiddel in te zetten. Ook in het trainersvak komt mijn inlevingsvermogen goed van pas.

Het spiegelen van houding en gedrag is inmiddels mijn tweede natuur en ik maak als trainer dan ook dikwijls gebruik van mijn capaciteit als trainingsactrice.

Zowel door de klant als de deelnemers wordt dit als een extra pluspunt ervaren.

kijk voor meer info op www.ladenenlossen.nl 

Floreer met FloorFactor

Gun jezelf een frisse blik en laat je medewerkers floreren.

In no-time klinkt er pok: de spijker op zijn kop en wijzen alle soorten neuzen dezelfde kant weer op!

 

 

Floorfactor logo g.png

Energiek

Floorfactor logo g.png

Overtuigend

Floorfactor logo g.png

Doelgericht

bottom of page